Din kontraktstillverkare

Affärsidé

Microprecision erbjuder högkvalitativa komponenter inom skärande bearbetning till framgångsrika partners inom tillverkande industri.
Med välutvecklade processer, hög kompetens och stort engagemang skapar vi förutsättningar för långsiktiga, hållbara och lönsamma partnerskap med våra kunder.

Värdegrunder:

Ansvar – Vi tar ansvar för och i allt vi gör
Delaktighet – Vi är delaktiga och påverkar i den mån vi kan.
Läraktiga – Vi lär av våra misstag och delar med oss våra erfarenheter.
Resultat – Vi levererar i tid och rätt antal enligt krav och specifikationer
Respekt – Vi visar respekt för andra och varandra

Utvecklas med tiden

Vi är en kontraktstillverkare med över 40 års erfarenhet av att tillverka och montera högprecisions komponenter åt våra kunder. Vi utnyttjar den kunskap och erfarenhet som erhållits genom år av åtaganden och använder det till utveckling och optimering av våra tillverkningsprocesser. Den  samlade erfarenheten bidrar till kontinuerlig utveckling, förbättring och konsekvent hög kvalitet i våra processer som utmynnar i konkurrensfördel och fortsatt framgång för oss och våra kunder.

Partners med våra kunder

Vår verksamhet bygger på våra relationer till våra kunder. Vi tror att trovärdighet, ärlighet och bra service är det bästa sättet att göra affärer. Genom vår omfattande erfarenhet och kunskap kan vi erbjuda våra kunder service utöver det vanliga. Vi är ofta involverade tidigt i våra kunders designprocess där vi kan bidra med vår expertis, kunskap och långa erfarenhet.

Branscherfarenhet

Genom att jobba med många framgångsrika kunder har vårt företag skaffat sig kunskap och kompetens inom många områden. Vi investerar den kunskapen i utformningen av våra processer och utrustning och kan därigenom tillhandahålla värdefull verksamhetskunskap.

Teknisk kunskap

Genom åren har vi sammanfogat ett lag medarbetare med hög kunskap, lång erfarenhet och stort engagemang i hela organisationen. Tillsammans med våran högteknologiska anläggning får vi en teknisk och konkurrenskraftig fördel.
Läs mer